1 éves a KFV Blog!

 2011.02.06. 15:55

Kérem szépen, egy évesek lettünk (innen csókoltatom Modor Tibit!).

Elmondom az ilyenkor szokásos dumákat, már csak azért is, mert sok szempontból igaznak érzem.

Ez az egy éve ezernek tűnik így visszatekintve: annyi minden történt, mióta a blogot vezetem, hogy furcsa belegondolni, hogy mindössze 365 nap telt el az első bejegyzés óta. Közben egy csomószor meg olyan, mintha megállt volna az idő: van egy lakásom, de nem költöztem át; van egy autóm, ami éppenséggel mindig működik, de mindig a levegőben lóg, hogy egyszercsak lerobban; van munkám, de folyton másikat keresek; nagyjából béke van a családdal és a barátnőmmel is, de sosem tudom, hogy mikor borul a bili egyik perrcről a másikra; van egy félkész könyvem, amihez annyi az ötletem, hogy már a jegyzetek kitesznek egy újabb kötetet, de úgy fest, hogy sosem fejezem be... Még folytathatnám a sort, a lényeg, hogy egy év alatt nagyot fordult velem a világ, kismillió új dolgot átéltem, de a problémáim ugyan azok maradtak. Egyet kivéve talán, hogy mozgok, ennek ékes bizonyíték a 365 nap edzés.

Most pedig jöjjön a KFV blog számokban, ha már úgyis annyira szeretjük őket. Ugye.

 

  • A maival együtt egy év termése 87 poszt volt. Idén igyekszem majd a heti átlag kettőt összehozni, bár még nem állok túl fényesen ezen a téren.
  • Erre a 87 bejegyzésre jutott mintegy 12.000 látogató, egészen pontosan 11.932. Tudom, tudom, jobb oldalak naponta csinálnak ennyit, de még nem is jutottam el soha egy Index-főoldalig :) Viszont legalább tisztában vagyok vele, hogy nem is nagyon volt mivel, úgyhogy csendben várom a sorom, amikor mégis kiérdemlem.
  • A legjobb eredmény napi látogatószámból 456 fő volt, oldalletöltés tekintetében pedig 667 a csúcs.
  • A legnépszerűbb posztok, nagyjából időrendben:
  1. Száguldás, orális szerelem
  2. Neked nem dobja le az agyad az ékszíjat...? - Dohányosok
  3. Bencsik Tamara Reloaded
  4. Üvölts te is!
  5. A zeneipar SöPredéke
  6. A.F.C=K.F.V+
  7. Minden jó, ha a vége jó?
  8. Éljen a Pirate Bay!
  9. Kurvából feleség, feleségből médiaprostituált
  10. Igazi magyaros pizza
  11. Justice for Hungary!
  12. Te mit álmodtál?

Bízom benne, hogy jövőre nem a duplája fog a fenti értékeknek itt állni, hanem a sokszorosa! Ahogy azt is remélem, hogy tudok majd olyat teremteni, amivel megérdemlem a látogatók bizalmát.

Üdv: KFV

Címkék: születésnap

A bejegyzés trackback címe:

https://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr342435370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muse · http://muse.blog.hu 2011.02.11. 16:49:21

Boldog szülinapot a blognak! :) Azt hittem, régebb óta vezeted, de meg kell hagyni, nem könnyű egy teljes évig hozni ugyanazt a színvonalat, gratulálok ezért (is)! :)

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2011.02.11. 16:57:50

@Muse: köszönöm a jókívánságot egyetlen garantáltan visszatérő látogatómnak :D

Ha jövőre csinálok blog-szülinapi party-t eljössz gyros-ozni egyet? Ketten már leszünk :P

Muse · http://muse.blog.hu 2011.02.11. 18:24:52

@KFV: Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki sokszor visszatér (mint egy rossz kísértet :D), csak én szeretek kommentelni is :)

És... gyrost emlegetettél? Ez esetben benne vagyok! :D:P
süti beállítások módosítása