Az Internet Hungary-ról jelentem

 2010.10.27. 19:10

Az elmúlt két nap tapasztalatai:

  1. Nem gondoltam volna hogy van Magyarországon olyan hely, ahol ilyen magas a 1 négyzerméterre jutó iPhone-ok, iPad-ek és MacBook-ok illetve az ezekkel villogó sznobok száma... (Hülye érzés ezt úgy mondani, hogy ebben a pillanatban magam is egy MacBook Air-ről írok, mivel az asztali gépem alaplapja elfüstölt (3 éven belül ez a harmadik ilyen eset, hála a hálózat áramingadozásainak...) a Toshiba laptopom meg benn van az irodában, így a főnök kölcsöngépén ismerkedem ezzel a naccerű rendszerrel...).
  2. Lassan csömöröm lesz a social media-tól - úgy értem, hogy már a fogalomtól magától, mert erre pörög az egész társaság.
  3. Szily László egy igazi állat, még a pökhendi felvezetője is nyerő volt, amibe sikerült belefűzni egy csipetnyi Szalai Annamária fikát - ennek a különös pikantériáját az adta, hogy az emlegetett hölgy épp egy másik teremben adott elő, ugyan ezen a konferencián.
  4. Sokat kell még tanulonm a sales-ről: a rendezvényen egyedül magara tudtam hagyatkozni, kvázi "hideghívásokkal" próbáltam kapcsolatokat építeni - értelemszerűen kevés sikerrel.
  5. Még mindig van olyan ember, aki azt HISZI, hogy tud prezentálni, közben meg csak annyi változott, hogy nem egy gyűrött papírról olvassa az anyagot, hanem egy ppt-ből.
  6. Legalább ennyi suttyó van, aki azt gondolja, hogy attól, hogy az anyagait belehányja egy prezi.com-os valamibe, máris nagyon kúúl, meg trendi, meg IT-mágus lesz...
  7. Mindemellett elképesztő mennyiségű új dolgot tanultam, majd szétfeszíti a fejemet a millió új gondoltat. Néhány előadás, amit kiemelnék: Kis Gergely, aki a közösségi oldalak tündökléséről és bukásáról beszélt; Síklaki István a percepció nemek közti eltéréseiről tartott értékezése; Pőcze Balázs 5 perces villámprezentációja a mobil-applikációkról; Berényi Konrád internetes jövőkép-előadása és Pécsi Ferenc kerekasztal-beszélgetése. 
  8. Érik a másik blog. Az alapötlet adott, de kell egy koncepció és baromi mennyiségű háttérmunka, ami miatt valószínűleg ez egy hétvégékre szoruló project lesz, de nem baj, mert csinálni AKAROM.

Momentán ennyi ugrott be. Ha eszembe jut még valami, akkor majd mellévakarom.

Ja, és hogy mi van a vázlatban álló anyagokkal? Volt rá időm, nyilván...

Címkék: média munka internet mindennapok

A bejegyzés trackback címe:

https://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr772403535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása