Egy ideje nem volt olyan bejegyzés, ami a kóros feltűnési viszketegségben szenvedő egyedeket vonultatná fel, de senki ne gondolja, hogy ennek az alapanyag hiány lett volna az oka, szimplán nem értem rá minden hülyéről írni egy posztot, ugyanis éppen hogy nem uborkaszezon van, hanem a bőség zavara.

Újraindult ugyanis kis hazánkban ez a Való Világ névre hallagató szanatórium-műsor, ahol a beutalt elmebetegek napi őrjöngéseit lehet nyomonkövetni. Eleve, aki itt indul, annál valami nem kerek, a feltűnési vágy egy beteges formája az, amikor egy ember előtt meglengetnek néhány millió forintot és ezért képes komplett hülyét csinálni magából és/vagy az élete minden egyes rejtett apróságát megmutatni a kameráknak (mondjuk vígan rejszol nézők millió nagy derülségére. Szavaimat igazolja az az 1-2-sok kiszivárgott "botránygyanús történet" (valójában vihar a biliben, csak kell ugye a műsornak a promó, pláne, ha szar a nézettség), ami a jelentkezőket körbelengi: egy kis melegpornós forózás, egy kis light szado-mazo show, némi lakótelepi műgengszterkedés keretében már többen megmutatták magukat a világnak.

Még korábban írtam, hogy ilyen műsorokról kritikát írni nem nagy truváj, elég csak végigülni egy adást és nagyjából már meg is van a véleményformálás talaja. Személy szerint a VV4-es szériából eddig egy egész adást, nagyjából két részt sikerült megnéznem, a többi infót meg ha a kedvem tartja (és akarok egxy jót röhögni), akkor összeszedem a Hogyvolt Blog-ról.

Visszatérve a kóros feltűnési viszketegségre és a szereplőkre: szinte bármelyik bentlakó rudopitecusról szólhatna ez a poszt, Alekosz, "Törtető" (muhaha!) Éva, Plasztik Szandika szintén megérne egy misét, azonban - egyik kedvenc allegóriámmal élve - itt is van egy valódi, kőkemény szardarab a fostengerben.

VV Gina.

Ez a szerencsétlen véglény mint a Villa Asszonya, vagy mi a tököm került be a műsorba, kissé bamba és sótlan férjével, akit első adandó alkalommal haza is küldött a nézősereg, Gina meg utánabőgte magát.

Az igazi show Ginával itt kezdődik, pontosabban itt vett fel egy fonalat, amit még a műsor előtt kezdett el göngyölíteni: adott egy riportot valamelyik ütős magyar bulvárlapnak, amiben kitálalt, hogy korábban prostituált volt és mostani férjével tért a "jó útra". Ez eddig még akár szimpatikussá is tehetné (nem teszi), sőt, bizonyos fokú megfontoltságot és intelligenciát is feltételezhetne, hiszen a szorgos bulvár újságírók laposférgek firkászok így is, úgy is kiderítették volna a sötét foltokat a múltjában, ő ennek elément, így nem kell majd senkivel kínos beszélgetésekbe kezdenie, mint mondjuk a másik beutalt Giginek...

Ha annyi történt volna, hogy ezt elmondja, bemegy, férje után kijön ÉS EZUTÁN eltűnik a búbánatba, akkor azt mondom, hogy ez így szép kerek történet, kérem a következőt.

Ehelyett volt a nagy kitárulkozás, villámlátogatás a luxus-szanatóriumban, ott egy párszor még feltétlenül fel kellett hozni, hogy "bizony, én kurválkodtam, de tényleg", majd miután kijött, nem sunnyogott el a balfenéken, hanem sorban jönnek az ilyen-olyan létfontosságú információk, amiben a tartalom kevés kivételtől eltekintve az ő különböző "kalandjairól szól": VV Gina a rossz családi körülmények miatt lett prostituált; VV Ginát megerőszakolták fiatal korában (mondjuk ezután nem tudom, hogy valaki hogy nem undorodik meg a testi kapcsolat bármilyen formájától, pláne a kurválkodás gondolatától); VV Gina kuncsaftjai között politikusok és celebek is voltak... sőt, még ámerikái katonák is, de azok nagyon mások, mert nem büdösek, izmosak és atomjóképűek.

Kedves Gina!

Ha szégyelled, hogy kurva voltál és ezt ország világ előtt elmondod, hogy utána ne rajtad csámcsogjon 1 napig a Velvet kommentező-falkája, az oké. Ha megerőszakoltak és ez összetört, az természetes - ennek a megszellőztetése viszont már nem. Az meg végképp nincs rendjén, hogy vérszemet kapva elkezdesz veretes baromságokat nyilatkozni, hogy micsoda elit klientúrád volt ám neked, mert ezzel rögvest más lesz a gyerek fekvése, amikor arról rinyálsz, hogy te ezt kényszerből csináltad és hánysz tőle - próbáljuk már meg eldönteni, hogy büszkék vagyunk-e egyes tetteinkre, vagy mélységesen hallgatunk róla, esetleg szemlesüstve bevalljuk bűnünket és elsunnyogunk.

Persze nehéz kitörni, elszakadni a régi szokásoktól. Korábban azt mondhattad, hogy nem akartad te az útszéli szakmát, de belesodort az élet. A VV4 előtt pont ezért (meg nyilván némi pénzért) elmentél egy újsághoz és elmondtál mindent, mert azt is el akartad kerülni, hogy akaratodon kívül bekerülj a múltaddal a médiába. Most viszont mi történik? Szeded elő a talán igaz-talán nem történeteket, arról a kurválkodásról, amit állítólag gyűlölsz és tíz körömmel kapaszkodsz a médiába, hátha egy Reggeli beugrós műsorvezetői megbízás összejön.

A ribanc mentalitás úgy látszik nem tud kikopni az emberből, hiába kerül esetleg normálisabb közegbe - az útszél és a kamionosok helyett most van stúdió meg riporterek, a lényeg nem változott, eladod magad, pénzért. KFV+, a hamisítatlan fajtából.

Azt a bornírt marhaságot amúgy ki szopja be, hogy a jóképű, izmos, ápolt férfiak kurvák után kajtatnak? Ha nem kikötözős análszexet akar, akkor ilyen adottságokkal megy és fog magának fél óra alatt egy csajt, pláne, ha még külföldi is, mert ez valami megmagyarázhatatlan okból a legocsmányabb férfit is különösen vonzóvá teszi a nők szemében (elnézést attól, aki ezt nem így gondolja, nekem ez személyes tapasztalat volt). Úgy gondolom, hogy kurvát három féle ember akar fogni: 1. az aberrált, vagy aki valami olyat akar, amit otthon az asszony nem enged 2. a töketlen, aki nem tud nőt szerezni egyáltalán 3. az ultragazdag seggfejek (akár politikus is lehet, sőt, mit "akár"...), akik akarnak egy éjszakára egy bombanőt rabszolgának... de mondjuk véletlenülsem egy szakadt nőcskét, aki nagyjából annyira mozgatja meg az ember fantáziáját, mint a közértesnéni...

Update 2011.01.28.: Lehet ezt még fokozni -> Link

Címkék: média kfvpozitív

A bejegyzés trackback címe:

https://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr852615722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása