Bencsik Tamara RELOADED

 2010.03.30. 12:43

Van-e szánalmasabb annál, ha valaki hülyeségeket beszél, vagy éppen nem a megfelelő körben tesz egy kijelentést, majd ezt követően a kérdések kereszttüzében elkezdeni magyarázni a bizonyítványt?

Mindig van lejjebb, tehát Bencsik Tamara holnap is nekifuthat még egyszer, hátha mélyebbre tudja még ásni magát.

>> Hát nem hinném, hogy olyan nagy bűnt követtünk el, nem tartott sokáig, pusztán fellángolás volt ez a dolog. Nem érzem magam hibásnak, késő volt már, és nem volt nagy forgalom az autópályán << - mondta Bencsik Tamara a Velvetnek, miután kiderült, hogy párját az M7-es autópályán vezetés közben kényeztette. Az énekesnő hangsúlyozta, hogy a külső sávban haladtak, és pusztán három-négy percig tartott a dolog.

Ha én pusztán fellángolásból, 1 másodperc alatt valakit pofánverek egy vasrúddal akkor az úgy már nem is olyan nagy bűn? Csak mert nem tartott sokáig? "...késő volt már, és nem volt nagy forgalom az autópályán" - és ahogy tegnap írtam, természetesen pont a megengedett sebességgel mentek, "a külső sávban [...] és pusztán három-négy percig tartott a dolog." Három-négy perc, micsoda extrém, vad fellángolás lehetett! Vagy Tamara tud valamit, vagy Ádika volt már alaposan kiéheztetve.

Tamara, te szerencsétlen, ostoba, túl gyorsan felkapaszkodott barom! Ugye erre a sajtóvisszhangra fájt a fogad? Ugye magad sem gondoltad komolyan, hogy kiállsz ország-világ elé, elregéled, hogy hogyan szoptad le a kanodat az autópályán, mint egy olcsó ribanc, majd nyüszögsz, hogy "nem is úgy volt igazándiból!", majd a legvégén, ezt megkoronázandó, kiejtesz egy ilyet a szádon:

"Szerinte csak a rosszakarói, és az irigy, unalmas emberek bántják, de az ő véleményükre nem ad, csak a szeretteiére."

Tudod, ezek az emberek (bármilyen jelzővel) a te potenciális közönséged, azok, akik esetleg megvennék a lemezed. A közönségre és a véleményére szarni, egyet jelent a bukással - csak így tovább, a Sűlyesztő feneketlen! Amúgy nem disszonáns egy csöppet, hogy nem érdekel mások véleménye, de azért magyarázkodsz nekik vadul?

Ja, és a szeretteid. Remélem, hogy a szüleid most igazán büszke rád! Ha nem, szeresd aput is egy kicsit szájjal, ilyen sztori még úgyse volt...

Címkék: média halálrá kfvpozitív

A bejegyzés trackback címe:

https://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr391880180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása