A csirkemell "ananászos" rizssel

 2010.02.26. 18:02

Ez a mai kajám. Elvileg "Sajttal sült csirkemell, ananászos rizzsel". Mellékelem a képet, hogy hogyan is néz ki ez az ételkiszállítónk szerint.

 

(A nagyobb fotóért kattints a képre)

Igen, jól látod, ott a kép bal oldalán, ahol a rizs látható, van valami sárgás, rostos izé. Íme közelebbről:

Arról a bekarikázott, első pillantásra 3 egész szemnek tűnő ananászdarabkáról beszélünk, mint ananászos rizs! Két olyan helyzetet tudnék elképzelni, ahol ez nem bosszantana: ha ananász helyett mazsolás riszt küldtek volna, mivel ezutóbbit utálom, vagy ha nem írják rá a dobozra, hogy ananászos és még meg is örülök annak a pár szem "extrának" a kajámban.

Egyébként a kaja széttúrása után kiderült, hogy az elsőre 3 darabnak gondolt cucc valójában max. 2,33 szem, lásd alább:

Szerintem legfeljebb a bal- és jobbszélső darabot nevezhetjük 1 egésze ananászkockának, a középen lévő csoffadt csimbók meg a legnagyobb jóindulattal egy 1/3 cafat. 

Volt már máskor is gondom ezzel a céggel, egészen pontosan az, hogy a különböző, apróra vágott, pörköltszerűen elkészített szárnyasoknál az volt az ember benyomás, hogy a húst előtte jó alaposan kifőzték mondjuk egy húslevesben, aztán gyors recycle és készült belőle a második fogás. Remélem, hogy visszaállnak nagyon gyorsan a régi minőségre, különben a szerencsétlen futáruk fejére borítom a legközelebbi spenótomat...

Na, jó étvágyat nektek is.

Címkék: kaja

A bejegyzés trackback címe:

https://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr721789387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása