A hét első jó híre!

 2010.02.18. 16:30

Megyek SNOWBOARDOZNI!!! Ide.

Végül nagy nehezen csak sikerült elég embert összelapátolnom hozzá, hogy ki tudjunk menni idén is Franciaországba. Minden évben azt hiszem, hogy egy kis csoport összetrombitálása nem lesz nagy kihívás, de idén is csalódnom kellett:

1. Az egyik legjobb barátom és a barátnője kiköltöztek Londonba, melózni. A munka nem jött össze, a pénzük viszont elment, úgyhogy ők kapásból kiestek.

2. Másik jócimbora elköltözött, normális melója csak most lett, tavaly elhagyta/ellopták a fél pár bakancsát, szóval ő leégett, mint a tarló...

3. Harmadik srác most diplomázik (kutatóorvos lesz, szóval nem egy könyvtáros-büfés szak), mellé PhD ösztöndíjra hajt, mentőzik, szintén nem annyira volt neki ideális az idei év.

Végül öten leszünk, de köztük a harmadik országos cimbora, úgyhogy nagyon nem vagyok elkeseredve a társaság tekintetében :)

Március 5-től sikerült megcsípnünk egy egész jó utat, normális áron, meglehetősen nagy síterepre. Egyedül a korábbi évek beszámolói aggasztottak, mert a fórumokon panaszkodtak, hogy tavasszal sokszor leolvad a pálya alsó szakasza - idén ezzel nem lesz szerintem gond, kinn folyamatosan friss hó esik, már van vagy 2 méter, a zergeb@szó hideg meg tesz róla, hogy maradjon is belőle nekünk bőven, úgyhogy már csak a tányéros felvonóktól való természetes ellenszenvemet kell majd legyőznöm, mert sajnos akad ezekből bőséggel (snowboard-dal szerintem 100-200 méteres hossz is gáz már, mert piszkosul töri a combom mindig, itt meg 500 méteres szint(!)különbséget kell majd így megtenni...).

Amúgy elég kiábrándító, hogy idén alig indult buszos csoport... januárra közölték, hogy még korán van, olyankor nincsenek egyetemisták, majd csak a vizsgaidőszak után kezdenek el jönni, a megfizethető márciusi utakra és helyekre meg végül szintén csak egyéni utazással lehet kijutni - az meg nem éppen gazdaságos, mert háromnál több embert cuccal együtt a vén böszme Carinámba se tudok betuszkolni, de legalább minden esély meglenne rá, hogy a kinti finom - 20 fokban cserbenhagy.

Persze a Mount Blanc régió az heti párszázezerért csúcsra pörög. Mert recesszió van. Ami mindenkit a földbe döngöl. Főleg a multimilliomos felső tízezret. Ugye.

Mindegy, még két hét és jön a kikapcsolódás, addig pedig már semmi nem érdekel, csak az, hogy

CSÚSSZUNK MÁÁÁÁÁÁR!!!

Címkék: snowboard

A bejegyzés trackback címe:

https://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr11770827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása