Infómorzsák

 2010.09.09. 21:37

Csak összejön még egy bejegyzés mielőtt elutazom!

Lássuk szépen sorjában:

1. Miért nem lesz jövő hét közepéig megint poszt?

Mert holnap hajnalban (4:40-es indulással, anyám borogass) nekivágok egy észak-olasz (kis)körútnak, ahonnan csak kedd éjjel jövök haza. Szerdám még döglöm egy sort, csak csütörtökön megyek újra melózni.

2. Miért tudok még szerdán otthon ülni, nincs tán munkám?

De, jelentem van, csak éppen nem akartam elkövetni azt a hibát, amit egy éve az előző munkhelyváltáskor, (miszerint egyik munkahelyről kiléptem, másnap a másikhoz be, egyetlen nap átmenet nélkül) így "megszavaztam" magamnak cikra 2 hét szabadságot: múlt hét pénteken már nem kellett bemennem melózni, az új társaságnak meg azt mondtam, hogy szeptember 15-ig biztosan szükség lesz még rám :P

3. Milyen új munkám lesz?

Nem marketing, az ziher, legalábbis nem kizárólag az. Egy fejvadász céghez megyek át, ahol rövidtávú kilátásba került egy ügyvezetői poszt - az extrarövidtáv az ügyvezető-helyettes :)

4. Mi van az előző hellyel?

Nem volt viharoktól mentes a távozásom, de egyelőre úgy fest, hogy normálisan, kifizetve jövök el, erről majd írok részletesebben, ha hazajöttem.

Gondolom még vagy ezer kérdés megválaszolásával adós maradtam, de most húzok aludni, mert 5 óra múlva már indulásra készen kell ülnöm a kocsiban!

Mindenkinek jó hétvégét!

A bejegyzés trackback címe:

https://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr232284499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balage_81 (törölt) 2010.09.10. 13:18:30

mi kell ahhoz, hogy valaki fejvadász lehessen? én csak nőket látok amikor interjúra hívnak, igaz azok személyzeti tanácsadók
süti beállítások módosítása