Ez itt a reklám helye

 2010.11.02. 09:44

No, nem olyan reklám, csupán egy civil kezdeményezés népszerűsítése.

Aki ismeri a Prohardvert!-t (vagy rövidebb nevén a PH!-t) annak nyilván nem újdonság, hogy az oldalon lehet venni-eladni mindenféle alkatrészt, gépet, kutyát-macskát, autó, egyebet.

Az újdonság az, hogy a napokban az egyik fórumozó elindított egy kezdeményezést, amelynek a lényege, hogy egy külön erre a célra nyitott fórumban összegyűjtik a tagok potenciális rendeléseit, majd ezzel az összesített listával megkeresnek több informatikia üzletet.

A dolgoban az adja a spiritiszt, hogy már most 1 millió forint feletti megrendelésnél tart a szervező, ami óráként növekszik. A cél a hónap végére elérni egy 5 millió körüli csomagot, amely már komoly tárgyalási alap, 5-20%-os kedvezményt ki lehet így harcolni.

Úgyhogy aki gép vagy szóló alkatrész vásárlását tervezi és nem holnap kell neki az alkatrész, az feltétlenül nézzen be ide:

PH! kedvezményes vásárlás, akció karácsonyra

Címkék: ajánló reklám internet hardware eladó

A bejegyzés trackback címe:

https://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr762415365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása